Тренінг у м. Львів, 26-27 травня 2016 року: "Програма Горизонт 2020, Від ідеї до проекту - як підготувати успішну проектну заявку"

Posted by Kivan on понеділок, травня 09, 2016 with No comments
Оновлена Інформація:
Шановні учасники тренінгу.

Дякуємо за Ваш інтерес до нашого тренінгу, та раді повідомити, що уже досягнуто максимальної кількості учасників, тому ми закриваємо реєстрацію.
Ми опрацюємо Ваші відповіді на реєстраційну анкету, та на протязі декількох днів сформуємо кінцевий варіант програми.

Якщо Ви не встигли зареєструватись, але Ви готові представити на тренінгу 27-го травня концепт проектної ідеї для обговорення з експертами, то підготуйте його згідно шаблону, який можна завантажити за посиланням https://goo.gl/reX9jK та надішліть його нам на o.kulchytskyy@gmail.com і ми включимо Вас у список учасників.


Якщо Ви не зможете взяти участь у нашому тренінгу, просимо повідомити завчасно, щоб дати шанс інших охочим.



Запрошуються вчені з інститутів національної Академії Наук та університетів України; фахівці з інноваційних бізнес-компаній; експерти з громадських організацій для участі в інтерактивному тренінгу, програма якого буде сформована на основі побажань більшості зареєстрованих учасників.
Шановні пані та панове!

Основна мета даного тренінгу – представити учасникам практичні підходи до підготовки проектних пропозицій на конкурси програми Горизонт 2020 у складі міжнародних консорціумів.
Тренінг будуть проводити українські та європейські експерти, які мають досвід підготовки і реалізації успішних проектів у Рамкових програмах ЄС.

Тренінг відбудеться 26-27 травня 2016 року у м. Львів у готелі Львів (1-й поверх, ресторан) за адресою м.Львів, проспект Чорновола 7 (http://www.hotel-lviv.com.ua)

Рекомендуємо перед тренінгом ознайомитись з інформаційно-методичними матеріалами щодо участі у програмі Горизонт 2020 на нашому блозі http://ictncpua.blogspot.com та на практиці здійснити рекомендовані дії.

Регламент тренінгу
26 травня – Інформаційно-навчальна сесія, під час якої за  потреби буде організовано синхронний переклад.

Основні навчальні теми:
  • Як знайти релевантний конкурс програми Горизонт 2020
  • Генерування проектної ідеї та підготовка концепту проекту
  • Пошук партнерів та створення консорціуму
  • Яку підтримку можуть отримати українські організації
  • Як збільшити результативність участі у заходах програми Горизонт 2020
  • Якою має бути успішна проектна пропозиція
  • Процедури оцінки проектів
  • Типові помилки українських організацій
  • Правові та фінансові аспекти реалізації проектів програми Горизонт 2020 в Україні
Пріоритетність тем визначать самі учасники, шляхом вибору найбільш важливих тем у реєстраційній анкеті.
Першого дня передбачено також виділення часу на сесію запитань і відповідей.

27 травня -  Семінар з обговорення концептів проектних ідей. 
Семінар буде проводитись англійською мовою та буде орієнтований на обговорення можливих проектів за наступними пріоритетами:
  • ICT in Industrial Leadership
  • ICT in SC1: Health, demographic change and wellbeing,
  • ICT in SC2: Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research, and  the Bioeconomy;
  • ICT in SC3: Secure, clean and efficient energy,
  • ICT in SC4: Smart, green and integrated transport,
  • ICT in SC5: Climate action, environment, resource efficiency and raw materials,
  • ICT in SC6: Europe in a changing world - Innovative, inclusive and reflective societies,
  • ICT in SC7: Secure societies - Protecting freedom and security of Europe and its citizens.
Інформацію  про конкурси ІКТ Ви можете переглянути за посиланням: http://goo.gl/7tGIV3

Організаційні аспекти: Тренінг проводиться на безкоштовній основі. Для участі необхідно заповнити до 18 травня реєстраційну заявку в режимі онлайн за посиланням: http://goo.gl/forms/56OOlUNtJD
Кількість місць обмежена. Реєстрація буде закрита при досягненні максимальної кількості учасників.
Ви також можете надіслати нам до 20 травня презентацію проектної ідеї на електронну адресу kul.ivan@gmail.com.  Шаблон презентації можна завантажити за посиланням: https://goo.gl/reX9jK

Після реєстрації Ви отримаєте на електронну пошту підтвердження введених Вами даних і Вас автоматично буде включено у список учасників тренінгу.  Можете купувати квитки на виїзд до Львова.
За потреби Вам також надішлють офіційний лист запрошення (підтвердження) від організаторів тренінгу для оформлення відрядження.

Витрати на проїзд та проживання у Львові учасники здійснюють за власний рахунок. Для бронювання проживання рекомендуємо використати сучасні системи онлайн бронювання.
Для отримання іншої додаткової інформації Ви можете звертатись до НКП Івана Кульчицького (тел. 050 9292396,093 8151576, mailkul.ivan@gmail.com) та Олеся Кульчицького (тел..095 9388233, mail – kula50@gmail.com )

ДОВІДКОВО
Тренінг проводиться за підтримки кластеру проектів EAST-HORIZON «Підтримка діалогу та співробітництва між країнами ЄС та країнами Східної Європи та Середньої Азії в перспективі Програми Горизонт 2020» і  EECA-2-HORIZON «Розширення співробітництва і стратегічного діалогу у сфері ІКТ між країнами ЄС та країнами Східної Європи і Середньої Азії у рамках дослідницького простору Програми Горизонт 2020», що фінансуються Європейським Союзом, а  також Національного контактного пункту з напрямку «Інформаційні та комунікаційні технології» на базі ГО «Агенція Європейських Інновацій»
Рекомендуємо всім учасникам тут створити свої профілі http://eeca-ict.eu/index.php/competence

Кластер EECA 13-14 червня 2016 буде проводити у Молдові, м.Кишинів фінальну конференцію двох проектів за участю провідних європейських експертів та фахівців з країн Східного Партнерства і Центральної Азії.  Одна з цілей конференції – надати новий поштовх для розвитку співпраці у рамках різних конкурсів програми Горизонт 2020 та програм різних донорів  Саме тому буде виділено багато часу для коротких виступів учасників з презентацією свого дослідницького потенціалу та ідей проектної співпраці.
Інформацію про захід можна переглянути за посиланням: http://goo.gl/p1GqM2.

Агенція Європейських Інновацій організовує виїзд української делегації автобусом зі Львова, виїзд 12 червня зранку, повернення 15 червня північ. Проїзд зі Львова до Кишинева і назад та перебування у готелі Кишинева здійснюється за рахунок проекту EECA-2-HORIZON. Щоб стати учасником необхідно надіслати до 14 травня CV, шаблон якого можна завантажити за посиланням: https://goo.gl/O9qS24

Categories: